Praktijk

Sinds 2000 heb ik een praktijk voor inzicht, ondersteuning en begeleiding op spiritueel gebied

Ik begeleid mensen op hun eigen weg, in hun bewustwordingsproces.

10624939_561627237276306_2731056519119965324_n copyJe komt steeds dezelfde patronen tegen die je in het dagelijkse leven belemmeren en je voelt dat je niet verder kunt. Dit kan uitmonden in een ziekteproces, zowel lichamelijk als geestelijk.
Over het algemeen worden ziekten of blokkaden veroorzaakt door emoties die je niet kunt hanteren. Door deze emoties ben je niet in balans. Denk bijv. aan angsten, stress, woede, jaloezie, haat, frustratie.
We hebben doorgaans geleerd deze gevoelens te onderdrukken, maar bij sommige situaties komen ze naar boven.

Dit alles kan te maken hebben met gebeurtenissen uit dit leven, vorige levens of met beide. Bepaalde situaties kunnen als een rode draad door diverse levens heengaan waardoor je nu weer deze terugkerende problematiek ervaart.

In de behandeling ga ik dit samen met je in kaart brengen. Ik luister naar de lichamelijke en geestelijke klachten (negatieve ervaringen of trauma’s). Vaak is het zo dat je niet precies weet wat de reden is van je klachten. Via ontspanning ga je contact maken met de problematiek en zie je de achterliggende reden hiervan.
Door naar deze reden te kijken en te begrijpen krijg je inzicht dat je kunt integreren in het huidige leven. Het leven dat je zo moeilijk vindt en niet begrijpt waarom jou dat overkomt. Je kunt je leven dan op een andere manier gaan invullen.
Een onderdeel van de behandeling is het reinigen van het energiesysteem dat onder meer bestaat uit energiecentra (chakra’s) en energielagen (aura).

Je gaat eigenlijk op ontdekkingsreis en ik begeleid je op je reis. Je gaat groeien in je bewustzijn.
Tijdens de behandeling maak ik gebruik van mijn innerlijke vermogens en word ik ondersteund door de verlichte Meesters.

Ook kinderen hebben baat bij deze werkwijze. Kinderen die bijvoorbeeld grote angsten hebben. De achterliggende gebeurtenis van deze angsten is vaak te ingrijpend voor hen om bij de behandeling fysiek aanwezig te zijn. Sinds 2005 werk ik samen met een collega, Ria Sweelssen. We kijken naar de angst van deze kinderen waardoor we ze toch kunnen helpen en zij beter gaan functioneren.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan met mij contact op. Tel. nr. 0314 359809.