Lezer reacties

Lezer reacties

“Meteen vanaf eerste hoofdstuk gegrepen door het ‘Goddelijk Plan’. Wat een mooi en helder boek!
Het boek heeft mij doen ontwaken. Er viel veel op zijn plaats. Het ‘klopt gewoon’. In het boek komen diverse thema’s aan bod zoals liefde, bezit, acceptatie, verantwoordelijkheid en angst. De thema’s worden aan de hand van een praktijkvoorbeeld (ervaringen van cliënten uit de praktijk van auteur) weergegeven. Geen moeilijke toestanden in ‘Bewustworden’ maar voor mij een boek waar iemand mijn taal spreekt, fijn!”

“Het is de auteur gelukt om ingewikkelde materie, zoals door diverse schrijvers eerder beschreven, makkelijk leesbaar te maken voor iedereen. Daarom is dit boek een handig naslagwerk om bij de hand te houden bij het doorspitten van de moeilijk te lezen boeken van bijv. A. Bailey. Eindelijk een boek waardoor ik zowel Blavatsky als Bailey beter begrijp en aanrader.”

“Een heel interessant boek om te lezen. We vragen ons vaak af waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Bewustworden beschrijft, op een begrijpelijke en heldere manier waarom we op aarde zijn en de diepere betekenis van leven. Waarom maken we mooie maar ook nare gebeurtenissen in ons leven mee.
Het is verhelderend om eens vanuit een ander perspectief naar het leven te kijken, dat alles wat we meemaken deel uit maakt van een veel groter geheel
Ik heb door het lezen van het boek veel inzichten gekregen en het boek is een mooi naslagwerk.”

“Mijn eerste indruk van het boek: de inhoud is duidelijk en helder omschreven en makkelijk te begrijpen.
Ik heb nieuwe informatie uit het boek kunnen halen die zeer zeker bruikbaar is voor mij . Ik heb ook inzichten mogen ervaren door de informatie uit het boek.
Het boek is fijn om te lezen omdat het over het algemeen korte hoofdstukken zijn.
De titel van het boek doet zijn eer zeker aan.
Dit boek is zeer zeker een aanrader zowel voor mensen die weinig kennis hebben op dit gebied maar ook voor mensen die zich al langer bezig houden met het proces van Bewustworden.”

“Een boek om regelmatig op terug te vallen. Fijn om te lezen, helder, duidelijk. De titel is op z’n plaats, gewoon bewust worden, alsof heel veel puzzelstukjes op z’n plaats vallen.”